JOIN THE FAMILY!

Wil jij een Ambassador van GYMFIT worden? Houd jij ervan anderen te motiveren en inspireren met een actieve levensstijl en heb je affiniteit of passie voor fitness? Ben je actief op Instagram/Tiktok/Facebook/Youtube met een openbaar account? Dan zijn wij naar jou opzoek!

Wat verwachten wij van onze Ambassadors?
Post minimaal 2x per maand een post op jouw tijdlijn of verhaal en tag @gymfitclothing.nl daarin.
Promoot jouw eigen unieke kortingscode, hoe vaker deze kortingscode verzilverd wordt, hoe meer jij verdiend!

Deel onze visie om mensen een meer actieve levensstijl te laten hanteren.

Wat kan je als Ambassador verwachten?
Een unieke 10% Kortingscode die de klant kan verzilveren voor 10% korting op hun order.
Verdien 10% Commissie op het totale orderbedrag van de verzilverde unieke kortingscode.
Krijg een 50% Kortingscode die eenmalig verzilverd kan worden.

Wat kan je als Ambassador+ verwachten?
Een unieke 10% Kortingscode die de klant kan verzilveren voor 10% korting op hun order.
Verdien 20% Commissie op het totale orderbedrag van de verzilverde unieke kortingscode.
Krijg een 50% Kortingscode die eenmalig verzilverd kan worden.
Krijg een Gratis Sportsetje toegestuurd bij de lancering van een nieuwe collectie!

Hoe kan ik een Ambassador+ worden?
Mocht de samenwerking tussen de Ambassador en GYMFIT goed verlopen is het mogelijk voor de Ambassador te promoveren naar een Ambassador+ program.

Waarom moet ik een account aanmaken op Buzzbassador?
Wij gebruiken het programma Buzzbassador voor onze Ambassadors. Tijdens het aanmaken van je account worden de kortingscodes automatisch aangemaakt. De Personal Code is een 50% kortingscode voor eigen gebruik en kan eenmalig verzilverd worden. De Referral Code is een 10% kortingscode om te delen met je vrienden en volgers. Mocht deze Referral Code verzilverd worden tijdens het afrekenen ontvang jij 10% of 20% Commissie over het orderbedrag. In jouw Buzzbassador account heb je Realtime inzicht hoevaak jouw Referral Code verzilverd is en hoeveel Commissie je verdiend hebt.

Hoe wordt mijn verdiende Commissie uitbetaald?
De Ambassador kan zijn/haar verdiende commissie uitbetaald krijgen vanaf een minimum commissie bedrag van €25. Dit wordt handmatig overgemaakt naar zijn/haar bankrekening.

Waarom kan ik mijn verdiende commissie nog niet uitbetalen?
Je hebt een mail ontvangen: 'Congratualations, you've made a sale!' Je logt in op jouw Buzzbassador portaal en ziet op het dashboard en onder het kopje 'My Referrals'  de order staan, maar deze kan niet worden uitbetaald... Hoe komt dat? Een klant heeft wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden aan te melden voor retour. Na deze periode heeft de klant nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Hierom duurt het 30 dagen vanaf de dag dat de order gemaakt is en de commissie uitbetaald kan worden. Mocht de klant het product retourneren zal de commissie ook geannuleerd worden.

Hoe kan ik mij aanmelden als Ambassador van GYMFIT?
Klik op de button onder aan de pagina en vul het aanmeldformulier in. Mocht je in aanmerking komen als Ambassador wordt er per mail contact met je opgenomen. Bij vragen of onduidelijkheden stuur ons een mailtje naar collab@gymfitclothing.nl!

 

Waar ben je naar opzoek ?

Mijn winkelwagen